Ţin să menţionez că acest blog este proprietate personală, iar eu mă voi folosi de acesta în conformitate cu nevoile şi credinţele mele. Îmi iau de asemenea dreptul de a modera discuţiile pe marginea subiectelor expuse aici şi voi ignora orice atac la persoană, mai ales dacă vine sub formă anonimă.

miercuri, 26 ianuarie 2011

Formaţii de suflet (I)

Una dintre formaţiile mele de suflet a fost şi va fi Poets of the fall. Azi am descoperit o piesă de la ei care m-a prins.


7 comentarii:

  1. intradevar te misca, te sensibilizeaza, dar nu omite stimate autor artistii si formatiile vechi care in perioada apogeului scoteau "hit-uri" prezente azi in tot felul de reclame si spoturi publicitare. esenta acestui comentariu nu o constituie recunoasterea operelor de publicul larg ci forta cu care acele opere transmiteau si inca transmit mesaje sau idei. toate acestea pot fi administrate ca stimulente pentru simturi sau pentru starea de spirit in care se afla consumatorul la un moment dat. cu riscul asumat de a face reclama, doresc sa contribui la materializarea subiectului acestui post si sa recomand cateva dintre cantecele care imi provoaca placere de fiecere data cand le ascult: jon bon jovi - blaze of glory; survivor - eye of the tiger; laura branigan - self control; bonnie taylor - it's a heartache si total eclipse of the heart; cheryl lynn - got to be real; smokie - if you think you know how to love me; abba - dancing queen; bruce hornsby - the way it is; bee gees - stayin' alive; big mountain - baby i love your way; shania twain - don't be stupid si lista poate sa continue. daca binevoiesti draga autor, in numele prieteniei care ne leaga, te rog sa postezi si dintre "capodoperele" amintite mai sus. daca din anumite motive nu ai disponibilitatea sa le prezinti pe toate, imi pun increderea in potentialul tau selectiv si astept sa ne incanti cu melodiile care si pe tine te incanta.

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca iau cateva parti pt un sample,
    imi place mult chitara.
    e foarte linistitoare piesa asta. :)
    creeaza o atmosfera asa mai aparte, ceea ce rar gasesti, mai ales in majoritatea ''muzicii'' de azi.
    poate iese ceva si pe hip hop. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant DaffyDuck. Ai mare dreptate, acele piese sunt capodopere si le respect. Unele dintre ele sunt in topul preferintelor mele, altele le mai ascult din cand in cand.
    Postul acesta l-am facut pentru o melodie care mi-a placut, voi mai avea si altele, poate chiar voi selecta din lista ta.

    RăspundețiȘtergere
  4. daca o sa faci asa cum spui atunci iti multumesc din timp!

    RăspundețiȘtergere
  5. te-ai blocat? Domnule autor! ori esti preocupat cu sesiunea? verific zilnic fermecatorul tau blog sa vad daca esti de cuvant si inca nu am vazut ca ai fi intervenit. inca astept sa postezi alte melodii care sa ne incante simtul auzului.

    RăspundețiȘtergere
  6. p.s. arunca te rog o pleoapa si catre "survivor - burning heart"

    RăspundețiȘtergere
  7. Voi avea in vedere cererea dumneavoastra in viitorul apropiat. Nu promit sa fie chiar urmatorul articol, dar sigur voi pune o piesa de la una din formatiile amintite mai sus.

    RăspundețiȘtergere