Ţin să menţionez că acest blog este proprietate personală, iar eu mă voi folosi de acesta în conformitate cu nevoile şi credinţele mele. Îmi iau de asemenea dreptul de a modera discuţiile pe marginea subiectelor expuse aici şi voi ignora orice atac la persoană, mai ales dacă vine sub formă anonimă.

miercuri, 22 aprilie 2015

Bran Stark

Sunetul luptei istorice din Games of Thrones a trezit spiritul belic al studentocratului pentru alierea în Urzeala bloggerilor unde s-a dat strigarea pentru un recensământ blogosferic. Toate acestea s-au întâmplat cu ocazia lansării celui de-al cincilea sezon din Urzeala Tronurilor pe HBO și HBO GO.
Voi alege Casa Stark care este cea mai importantă casă din Nord dar și una dintre cele mai renumite de pe meleagurile Westerosului.  Personajul va fi unul căruia nu i se da un mare credit în desfășurarea evenimentelor din partea fanilor ori a serialului (din sezonul 5 se pare că va lipsi). Bran Stark e unul dintre cele mai neglijate personaje din punctul meu de vedere dar care cred că va avea un cuvânt de spus în urma călătoriei misterioase pe care o face. Un tânăr aventurier căruia i s-au tăiat “aripile”, avântul de-a zbura și cerceta înălțimile n-a încetat și acum are o putere mai puțin întâlnită în lumea controlată de George R.R. Martin. Posibilitatea de-a controla cu mintea făpturi vii printre care chiar și oameni, îl face un pion mai mult decât important în cadrul familie Stark. Membrii familiei sunt împrăștiați în toate colțurile lumii, pare a fi un punct slab dar care se va dovedi a fi o strategie involuntară care va face mai puternica familia, fiecare luptând din locul în care se află.
Bran avansează în tărâmul misterios la Nord de Zid pentru a căuta un răspuns la visele lui, se încumetă la un drum așa de periculos ceea ce îi dovedește din curajul specific familie lui.


Pe alte meleaguri, în Nordul friguros s-a sunat din cornul războiului, iar Jon Snow e susținut de Bran Stark pentru frumusețea vremurilor de demult.